4

Sedikit gambar raya...

Salam buat semua sahabat yang dicintai,

Hari ini dah 9 Syawal bermakna sudah lebih seminggu kita menyambut hari raya. Hari ini pula adalah hari pertama wan bekerja selepas bercuti selama seminggu lebih. Orang kata mood beraya masih menebal dalam diri... itulah bahananya nak buat kerja officepun rasa malas aje... huhuhu

Oklah sebagaimana yang wan janjikan... inilah antara gambar-gambar yang sempat wan dan sirman ambil sempena raya tahun ni... bila wan belek-belekkan... satupun gambar raya (yang proper) wan tak ambil masa kat kampung... huhuhu gambar raya dengan mek dan abah langsung tak ada!! uuuwwaaa sedihnyaaaa...

.....:: *^* ::.....

[ inilah my family photo untuk tahun ini... sebenarnya tak puashati sangat dengan gambar yang diambil tapi Eisya buat perangai la pula... sudahnya terpaksalah berpuashati dengan apa yang ada!! ]


[ my-in-laws -> bersama umi, keluarga along, keluarga alang Azli, keluarga Ayin & Ucu Iwan ] ->sebenarnya tak cukup korum... si kembar farah & farid anak along beraya dengan bapa mereka di Melaka.


[ Malam raya ke-2 (wan sampai pagi raya ke-2) acara BBQ & potong kek birthday si Rose yang kebetulan jatuh pada hari raya ke-3... konon2 surprise untuk si Rose la... ]


[ raya ke-3 ketika kami beraya di rumah Pakcik Mat Zin di tumpat, rupa-rupanya sepupu (anak Pakcik Mat Zin) baru lepas kematian anak dalam kandungannya yang hanya terlewat 2 hari daripada hari yang dijangka bersalin. Dan anak itulah yang wan plan nak ambil... kerana kedaifan mereka, dan anak itu adalah anaknya yang ke-7 ]


[ Raya ke-4 bersama tuan rumah -sepupu ketika upacara beraya di rumahnya di daerah Rantau Panjang... sorry nama kampung lupa nak tanya... dia baru pindah ke rumah baru... waktu dah dekat nak maghrib dan gerimis senja sudah turun ]

.....:: *^* ::.....


Nota wan: gambar penuh boleh lihat di ->sini<-

Salam sayang,

4 comments:

sI tEDI said...

gambar family wan yg bertiga tu jauh.. x nampak muka eisya.. ekekekekek

Wan Amalyn said...

tED...

=P

biruNiLA said...

wan, dah tak ada rezeki wan nak ambik anak sepupu tu :(

Jid said...

wahh.. kakwan.. berjaya juga cari tudung ct yer... hehehe,.. cantik!

Back to Top