3

My Aysha and her collection of 'Peter & Jane'

Salam buat semua sahabat yang kucintai,

Tengah hari tadi wan tak jadi ke IOI Mall tapi wan ke Giant Bandar Puteri - Puchong. Kat sana ada satu kedai buku - eBooks (TanjongMas Book Centre) nasib baik kat sana ada buku yang wan nak beli itu, series 3 (A,B & C) so, syud... kakwan tak jadi nak suruh tengok series 3!.

Tengok berderet buku tu sampai series 12. Geram jer nak ambil semua, tapi memandangkan budget tak berapa banyak jadi wan cuma ambil series 3 dan 5 sahaja. Series 4 dah beli hari tu. Tapi... 5A pula tak ada! jadi.... SYUD... kakwan nak suruh tengok buku 5A ye... thanks in advance!! mmuuaahhh cayang dia!hehehe

* * * *

DIRGAHAYU Buatmu cik KLAVU....

Hanya doa dan harapan... yang dapatku pohonkan pada Dia yang maha Esa
Moga dirimu senantiasa dalam rahmat-Nya...
Mengenalimu... buatkan aku jatuh cinta padamu...
& aku sayang kamu... sayang yang teramat sayang...
walau dirimu jauh dari pandangan mata,
tapi ketahuilah dirimu sentiasa dekat dihatiku.
Kehadiran mu bagaikan bayang sidia yang telah tiada.
Aku jadi rindu... rindu padanya... dan rindu padamu jua!
Selamat Ulangtahun sayang!



Salam sayang,

3 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ckap kat Aysha.. selamat menelaah..
biar ikut cam mummy dia.. hehe

klavu said...

tq dear *blush ala shy2 cat*

<< s| tED| >> said...

rajin aysha. inilah yg di namakan melentur buluh dr rebung :)

Back to Top