2

Alhamdulillah.... lega!!

Salam buat semua sahabat yang kucintai,

Selepas beberapa minggu wan bergelut dengan kerja yang hampir membuatkan wan bagaikan nak muntah hijau, akhirnya sekarang ni wan dah boleh nak menarik nafas lega (sedikit). Setelah beberapa hari wan terpaksa ambil my Aysha lambat daripada biasa, setelah beberapa puluh ringgit wan terpaksa 'laburkan' pada nursery sebab ambil lewat daripada waktu yang telah ditetapkan... akhirnya... haaaaah legaaaa... buktinya... hehehe tadaaa wan dah pakaikan langsir baru untuk rumah wan (sempena nak sambut ramadhan jugak! - ahaks ada kena mengena ke?)

Walau bagaimanapun, dalam sibuk dengan kerja-kerja yang berlambak itu... wan masih lagi sempat membuat 'kerja gila'. Hahahaha ni si wabbit la nih! tak boleh ke dok diam-diam... ada aje yang di'kerja'kannya. Dah la wan ni mudah terpengaruh... huhuhu wabbit ni la...

TAPI kan... wan sebenarnya tak sabar jugak nih! hehehe lambatnya nak tunggu tahun depan... lepas tu... WELCOME TO...... (ni nak kena kumpul duit banyak-banyak nih supaya best nak bershopping!)

Ok lah. wan sebenarnya tak tahu nak tulis apa kat sini. Tapi sebab rindu nak 'berborak' serta nak lepaskan 'gian' merapu kat sini... inilah jadinya!


Salam sayang,

2 comments:

<< s| tED| >> said...

apa kerja gila yang di buatnya tu?

Wan Amalyn said...

tED...
hehehe nantilah... skrg ni blom bleh cakap lagi... sebab wan yg pepandai say YES padahal bigbos kar rumah tak tahu menahu lagi =)

Back to Top