3

Relax... sebentar...

Salam buat semua sahabat yang dicintai,

Wan ada persoalan/pertanyaan yang agak kurang cerdik... hehehe

Apa yang akan membuatkan anda akan tergelak (ketawa berdekah-dekah), tersenyum simpul mahupun tersengeh sendiri... secara SPONTAN. (Jangan melibatkan rancangan sitcom Raja Lawak yang langsung tidak masuk dalam list wan! -> wan memang tak suka rancangan itu!)

Bagi wan... wan akan tergelak sorang-sorang apabila,
1- tengah baca novel dan ada part yang lucu
2- bila baca komen-komen mereka terutamanya di FB -> baca di sini


Salam sayang,

3 comments:

syuhada said...

bila tengok gamba kucing yang comel.

Ahada Aihara said...

kak wan,
macam2 blh buat ahada gelak sorang....
of course baca something: novel ke, sms ke or anything la...
tgk gelagat manusia... memang best...
baca comment2 yg mcm2 gaya...
last but not least, tgk gelagat my pet...

Wan Amalyn said...

syud...
alamak kucing...?? =) *kita seorg yg penggeli, nak2 bila time kucing cuba nak meleser kat kaki... jadi kakwan tak akan gelak :-)

Ahada...
:-) komen Ahada nipun kakwan baca sambil tersenyum -> suka+bahagia

Back to Top