2

E-Mail

Setelah beberapa hari tak jenguk e-mail (leka berborak dengan rakan2 blog), entah kenapa aku rasa nak check... manalah tahu kot2 ada berita dari rakan2. What a surprise... Najwa Aiman hantar e-mail kat aku. Perasaan... happy siot!!! Tak sangka Najwa Aiman masih ingat dengan aku (so touching...).

Pertama kali aku jumpa beliau di Pesta Buku 2004, masa tu dia tengah promote buku Untuk Kau & Aku. Masa tu aku malu nak jumpa beliau (tengok dari jauh..). Aku betul-betul jumpa beliau pada 26 Mac 2006 di Shah Alam Mall. Masa tu Creative buat Roadshow. Aku pujuk hubby aku ke sana dengan niat nak jumpa Kak Su. Tak sangka beliau ada sama dengan karya terbaru Kasih Kita. Semoga beliau akan terus aktif berkarya...

2 comments:

John said...

Akum kak...
Semoga sekarang kaki dah tak sakit lagi.....John Norafizan

Wan Aysha Amalyn said...

John... keranamu aku sanggup redah lautan api sekali pun....ahaks

Back to Top