0

Terima Kasih Daun Keladi

N3 ini aku dedicate khas buat kawan-kawan yang sudi melayangkan kad ucapan, ucapan-ucapan via sms serta menghantarkan kad melalui e-mail sempena hari lahir aku yang baru berlalu...


<-- Ini kad yang aku terima dari kaknOOr seawal 15 June 2006, terima kasih yang tidak terhingga buat kaknOOr. Di zaman yang serba canggih ini... aku masih lagi menghargai akan kad ucapan, kerana ia melambangkan keikhlasan dan kesungguhan si perngirimnya kerana ia memerlukan kesudian pengirim meluangkan masa mencoretkan isi hati, menulis alamat dan mengeposkannya.

Ini adalah kad [belah kanan] yang aku terima dari klena tepat pada hari lahir aku... iaitu pada 20 June. Tatkala sampai di rumah aku tergerak nak check mail box aku... manalah tahu ada kad untuk aku... kerana adik aku si Rose suka menghantarkan kad apabila tibanya hari lahir aku... rupa-rupanya usaha aku tak sia-sia... tapi aku cukup terharu apabila mendapat kiriman kad dari klena. Terima Kasih yang tak terhingga buat Klena & knOOr.

Selain daripada itu aku juga ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih di atas ucapan-ucapan yang aku terima samada melalui kiriman kad electronic...*nawwir... thank you so much dear... love you* ataupun via sms yang aku terima dari kaknOOr seawal jam 06:26:36am, klena 08:09:04am, Izzul 08:21:27am, Wabbit 08:55:00am. Serta pink... walaupun terlewat satu hari iaitu pada 21 June pada jam 02:07:42pm... ucapan anda tetap wan terima dengan hati yang terharu. Thank you... thank you... thank you soooo much. Love you all with all my heart.

Tak lupa juga ucapan terima kasih yang tidah terhingga juga buat kawan-kawan yang sudi melayangkan ucapan di rumah wan kat Anjung Buku... KakSu, Em, nor ash, Spec, lia, ruby, infa dan sesiapa yang tidak tersebut nama wan menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf... sesungguhnya kalian semua yang telah menceriakan lagi sambutan ulangtahun kelahiran wan kali ini. Tahun ini benar-benar istimewa... kerana kehadiran kalian amat bermakna sekali pada wan. Wan sayang korang semua.

0 comments:

Back to Top