2

Keputusan Cabaran 50 Buku : Jun 2011

Salam semua,

Alhamdulillah Cabaran 50 Buku; Jom Lomba Baca! kita sudah memasuki bulan ke-7. Ini bermakna kita sudah ada 10 lagi ulasan yang terpilih untuk bulan ke-6. Dan kita juga masih ada 5 bulan berbaki untuk membaca dan menyediakan ulasan bagi mencukupkan 50 buah buku sempena cabaran kita ini. Ingat!! harus cukupkan 50 buah buku berserta ulasan bagi melayakkan kalian merebut hadiah utama yang ditawarkan oleh pihak penaja iaitu JEMARI SENI SDN BHD.

Untuk mencari 10 ulasan terpilih, komen pertama yang kakwan dapat daripada panel penilai adalah; 'mereka lebih kepada memberi sinopsis cerita berbanding dengan membuat ulasan'. Dan kakwan, tak boleh nak kata apa-apa...

Walau bagaimanapun, untuk bulan Jun ini, inilah senarai 10 ulasan yang telah dipilih oleh panel. (Nama tidak mengikut urutan)

1- Aimie - L.U.V.E.
2- Ain - Warna
3- Amal - Indahnya Hidup Tanpa Derita
4- A&N - Tinta
5- AS - Langsir Biji Remia
6- MB - Bohemian
7- NH - Jiranku Kekasihku
8- R - Baju Melayu Hijau Serindit
9- WA - Menunggu Hujan
10- XX - Quartet

Tahniah ya pada kalian yang terpilih! Pada mereka yang namanya tidak tersenarai dalam 10 ulasan yang terpilih, jangan berputus asa, masih ada lagi masa untuk kalian menyediakan ulasan yang bisa mengkagumkan panel dan seterusnya memilih ulasan kalian sebagai pemenang!

Ayuh... jom baca dan buat ulasan!

Salam sayang,
kakWan

2 comments:

aimie_afifah said...

Terima kasih KakWan & JS..
Tahniah pada semua pemenang

Wan Amalyn said...

Tahniah pada Aimie jugak! :)
1-tahniah sebab menang
2-tahniah sebab dah cukup target 50 waaaaaaa bestnya!!!!

kakwan kena pulun baca dan buat review nih! malu la pada adik-adik kalau tak cukup target... :P

Back to Top